Kølerfix - logo

Topstykke renovering i Holbæk, Odsherred, Slagelse og omegn


Problemer med dit topstykke?

Hos Holbæk Bremse og Kobling Service kan vi trykprøve, lave ventilarbejde samt planslibe dit topstykke.

Det er ikke muligt at se udefra, om et topstykke er flækket. Derfor anbefaler vi altid, at få trykprøvet topstykket, for at undersøge om det er flækket. Hos os kan du få det vasket og undersøgt af vores specialister, for på den måde at kunne konstatere, om der skal et nyt til. Vi har gennem årene trykprøvet adskillige topstykker, og kan med garanti også hjælpe dig. Vi er beliggende i Holbæk, men har en del kunder fra Slagelse, Odsherred og resten af Sjælland.

Planslibning af topstykke og ventilarbejde

Vi har det rigtige udstyr til at fræse eller slibe dit topstykke, hvor vi kan tage alt fra store støbejern til aluminiums topstykker. Vi vakuumtester altid dine ventiler i forbindelse med at vi har dit topstykke. På den måde kan vi bedst muligt råde og vejlede vores kunder til den helt rigtige løsning.

Det er vores anbefaling, i forbindelse med trykprøvning og planslibning af topstykker, at få skiftet olietyve. Dette kan vi tilbyde sammen med andet ventilarbejde – herunder blandt andet udskiftning af ventiler, vakuum testning af ventiler, slibning af ventiler og fræsning af sæder.

 

Har du brug for hjælp til renovering af topstykke? Så kig forbi os i Holbæk.

Hvis du leder efter erfarne fagfolk, som ved hvad de laver, er vi de rette at kontakte. Uanset hvad du skal have hjælp til i forbindelse med topstykket, kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 59 43 49 50 eller kigge forbi vores værksted i Holbæk.


Trykprøvning af topstykke

Det er vores klare anbefaling at topstykker bliver trykprøvet inden planslibning. Trykprøvning foregår i et kar med 70 grader varmt vand, så det får eventuelle revner til at udvide sig.


Planslibning af topstykke

Vi har igennem mange år planslebet topstykker og manifold.

Vi kan klare både store støbejernstopstykker og aluminiumstopstykker, så lad os planslibe/fræse jeres topstykke så i kan få et godt resultat.


Ventilarbejde

Det er vores anbefaling at i forbindelse med trykprøvning og planslibning at få skiftet olietyve. Dette kan vi tilbyde sammen med andet ventilarbejde, så som udskiftning af ventiler, vakuum testning af ventiler, slibning af ventiler, fræsning af sæder.

Så har du et problem med dit topstykke, så kontakt os.

Kontakt

Holbæk Bremse & Kobling Service ApS

Spånnebæk 19c, 4300 Holbæk

Cvr: 8218 5410

Tlf.: 59 43 49 50

Mail: info@hbk-s.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag 7.00 - 16.00

Fredag 7.00 - 13.00

Lørdag - Søndag Lukket

Top