Kølerfix - logo

Renovering af kobling i Holbæk, Odsherred, Slagelse og omegn

 

Hvad er en kobling?

Koblingen er den del i bilen, der overfører omdrejningskraften fra motor til hjul, således køretøjet drives fremad. Svinghjulet og koblingen er i tæt samarbejde for at din bil kører optimalt.

Når en kobling slides, kan der opstå varmepletter i svinghjulet. Disse varmepletter er hårdere end svinghjulets overflade og kan medvirke til, at koblingen ryster. I sådan et tilfælde anbefaler vi derfor at få afdrejet dit svinghjulet, så vi kan få fjernet eventuelle varmepletter.

 

Vi renoverer koblinger og svinghjul

Hos Holbæk Bremse og Kobling Service har vi stor erfaring med mange typer af koblinger og svinghjul. Derfor kan vi sagtens klare afdrejning af svinghjul eller renovering af kobling på både store lastbiler, traktorer og andre maskiner. Vi klarer desuden også afdrejning af dobbelt svinghjul.

Når vi foretager en renovering af koblingen, starter vi med at skille den helt ad, så vi kan kontrollere stumperne og finde frem til de beskadigede dele. Når den er helt adskilt, kontrollerer vi hver enkeltdel for fejl og mangler, hvorefter vi udskifter eller renoverer dem efter behov. Desuden renser og behandler vi alle dele, så levetiden forlænges. Trykfoden slibes eller afdrejes, og herefter samles koblingen igen. Afslutningsvist udmåler og justerer vi koblingen, så den virker som den skal. Vi tilbyder desuden også renovering af koblingsnav. Samlet set bruger vi omkring 4 timer på denne procedure.

Når vi drejer et svinghjul af, sørger vi for at måle højden og drejer på begge flader, så højden forbliver den samme. Det samme er gældende for afdrejning af dobbelt svinghjul.

 

Er du i tvivl om, om dit svinghjul bør afdrejes, eller din kobling bør renoveres, så kontakt os, og vi vil råde dig det bedste, vi kan.

 

Kobling renovering i Holbæk

Vi har 47 års erfaring i branchen og klarer altid opgaven med et smil.

Ring til os på 59 43 49 50 og få et uforpligtende tilbud på, hvad en reparation af kobling eller svinghjul vil koste. Vores værksted er beliggende i Holbæk, hvorfor vi har mange kunder i lokalområdet samt i Slagelse og Odsherred.


Kontakt

Holbæk Bremse & Kobling Service ApS

Spånnebæk 19c, 4300 Holbæk

Cvr: 8218 5410

Tlf.: 59 43 49 50

Mail: info@hbk-s.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag 7.00 - 16.00

Fredag 7.00 - 13.00

Lørdag - Søndag Lukket

Top