Kølerfix - logo

Bremser


Afdrejning af bremseskiver og tromler

Vi har gennem mange år samlet stor erfaring i afdrejning af bremseskiver samt tromler. Vi kan klare næsten alle størrelser skiver og tromler fra en gammel og lille tromle til en veteranbil eller en trailer. Til en stor tromle fra en landbrugsvogn. Og naturligvis alt derimellem.


Renovering af bremsecalibre

Vi er eksperter i renovering af caliper. Vi har et stort lager hjemme af diverse reparationssæt og stempler, så i mange tilfælde ville i kunne have en nyrenoveret caliper tilbage på ganske kort tid. Så i kan levere bilen hurtig tilbage til jeres kunde.


Renovering af div. hjulcylindere m.m.

Ligesom med caliper har vi stort udvalg hjemme af div. pakninger og dele der skal bruges for at få en cylinder tæt. Så i hurtig kan få kundens bilen til og køre igen.


Pålægning af belægning på bakker

Vi har mange forskellige tykkelser og breder af belægning hjemme, dette gør at vi kan udskifte belægning på dine bakker hurtig og få dine gamle bakker til og virke som ny igen.

Vi har også maskiner og belægning der bliver nittet på så vi kan klare alle størrelser bakker, fra en trailer eller veteranbil til store bakker til speciale køretøj eller entreprenørmaskiner.


Tilpasning af bremsebakker

Nå vi nu har afdrejet din tromle, så er den naturligvis blev en lille smule større det er ned til halve mm vi snakker om. Men den halve mm gør at din bakker ikke passer 100 til din tromle, så derfor lægger vi lidt tykkere belægning på din bakker, sliber dine bakker på tromlens ny mål så den passer 100 % til den.


Fremstilling af bremserør

Vi kan lave dine bremserør. Vi har et stort udvalg af forskellige omløber hjemme.
Er du interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at tage kontakt

Kontakt

Holbæk Bremse & Kobling Service ApS

Spånnebæk 19c, 4300 Holbæk

Cvr: 8218 5410

Tlf.: 59 43 49 50

Mail: info@hbk-s.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag 7.00 - 16.00

Fredag 7.00 - 13.00

Lørdag - Søndag Lukket

Top